בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: דלעת ערמונים צלוייה עם פרמזן ועלי ריג'לה

מרכיבים: 2 דלעת ערמונים, 3 כפות שמן זית, קורט מלח גס, 3 שיני שום בקליפתן, 4 עלי מרווה, שבבי פרמזן, חצי כוס עלי ריג'לה, כפית חומץ בלסמי מצומצם, כף שמן זית

תגובות

חומרים (6 מנות):

  • 2 דלעת ערמונים
  • 3 כפות שמן זית
  • קורט מלח גס
  • 3 שיני שום בקליפתן
  • 4 עלי מרווה
  • שבבי פרמזן
  • חצי כוס עלי ריג'לה
  • כפית חומץ בלסמי מצומצם
  • כף שמן זית

הכנה:

מחממים תנור ל-200 מעלות. פורסים את הדלעת לשמיניות, מניחים בתבנית התנור עם עלי המרווה ושיני השום. מזליפים שמן זית, בוזקים מלח גס וצולים 15 דקות. מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים מעל פרמזן ועלי ריג'לה. מזליפים מעל שמן זית, חומץ בלסמי ומגישים.

לימור לניאדו תירוש


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו