לימור לניאדו תירוש

חומרים (6 מנות):

  • 2 דלעת ערמונים
  • 3 כפות שמן זית
  • קורט מלח גס
  • 3 שיני שום בקליפתן
  • 4 עלי מרווה
  • שבבי פרמזן
  • חצי כוס עלי ריג'לה
  • כפית חומץ בלסמי מצומצם
  • כף שמן זית

הכנה:

מחממים תנור ל-200 מעלות. פורסים את הדלעת לשמיניות, מניחים בתבנית התנור עם עלי המרווה ושיני השום. מזליפים שמן זית, בוזקים מלח גס וצולים 15 דקות. מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים מעל פרמזן ועלי ריג'לה. מזליפים מעל שמן זית, חומץ בלסמי ומגישים.

תגיות קשורות:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ