בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: ממרח דלעת ערמונים וטחינה גולמית

מרכיבים: 2 דלעות ערמונים מקולפות וחתוכות לקוביות (350 גרם נטו), רבע כפית מלח גס, חצי כוס מים, כף טחינה גולמית, קורט פפריקה חריפה, רבע כפית כמון, רבע כפית פלפל שחור, 2 כפות צנוברים, 3 כפות שמן זית, עלי כוסברה

2תגובות

חומרים (4 מנות):

  • 2 דלעות ערמונים מקולפות וחתוכות לקוביות (350 גרם נטו)
  • רבע כפית מלח גס
  • חצי כוס מים
  • כף טחינה גולמית
  • קורט פפריקה חריפה
  • רבע כפית כמון
  • רבע כפית פלפל שחור
  • 2 כפות צנוברים
  • 3 כפות שמן זית
  • עלי כוסברה

הכנה:

מטגנים בשמן את קוביות הדלעת עד השחמה. מנמיכים את האש, מוסיפים חצי כוס מים ומלח, מכסים ומבשלים חצי שעה על אש קטנה. תוך כדי בישול, מערבבים ומועכים את הדלעת עם מזלג. מוסיפים טחינה גולמית ותבלינים, מבשלים דקה ומכבים את האש. מטגנים את הצנוברים בשמן זית עד השחמה קלה. מניחים את מחית הדלעת על צלחת שטוחה, מזליפים מעל את השמן החם והצנוברים המטוגנים. מפזרים עלי כוסברה, לחם טרי ומגישים.

לימור לניאדו תירוש


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו