בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: סביח חציל באלדי

3 חציל באלאדי, 6 ביצים קשות, 6 לימקווט כבוש, כוס טחינה ביתית, כוס טחינה גולמית, שמן זית בנדיבות, מלח אטלנטי

3תגובות

חומרים (שש מנות):

  • 3 חציל באלאדי
  • 6 ביצים קשות
  • 6 לימקווט כבוש
  • כוס טחינה בייתית
  • כוס טחינה גולמית
  • שמן זית בנדיבות
  • מלח אטלנטי

הכנה:

קולים את החצילים מעל אש גלויה מכל הצדדים, עד התרככות. חוצים ומניחים בתוך מסננת, להגרת נוזלים. מעל כל חצי חציל מזליפים מעט שמן זית וממליחים. מניחים מעל רבעי ביצה קשה, פרוסות לימקווט כבוש, טחינה גולמית, טחינה ביתית. מזליפים מעל שמן זית, מלח אטלנטי ומגישים עם פיתה או פוקצ'ה טרייה

לימור לניאדו תירוש


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו