בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: אנדיב מקורמל עם גבינת רוקפור

6 אנדיב, כף חמאה, 2 כפות שמן זית, 2 כפות סוכר, 3 כפות פרורי לחם, 50 גר' גבינה כחולה כגון בלו סטילטון או רוקפור, מפוררת לגושים קטנים, חצי כפית פלפל גרוס חצי כפית מלח, 2 כפות עירית קצוצה

תגובות

חומרים (6 מנות):

  • 6 אנדיב
  • כף חמאה
  • 2 כפות שמן זית
  • 2 כפות סוכר
  • 3 כפות פרורי לחם
  • 50 גר' גבינה כחולה כגון בלו סטילטון או רוקפור, מפוררת לגושים קטנים
  • חצי כפית פלפל גרוס
  • חצי כפית מלח
  • 2 כפות עירית קצוצה

הכנה:

חוצים את האנדיב לאורכו. במחבת רחבה מחממים את השמן, החמאה והסוכר. כאשר נוצרות בועות והסוכר נמס מניחים את האנדיב במחבת, כשצידו החתוך כלפי מטה.

מקרמלים את האנדיב על אש בינונית, ללא ערבוב, למשך עשר דקות. מעבירים את האנדיב בזהירות לתבנית כשצידם המקורמל כלפי מעלה. מחממים תנור ל 200 מעלות. מערבבים פרורי לחם, גבינה כחולה, מלח, פלפל ועירית. מפזרים מעל האנדיב ואופים 20 דק.

לימור לניאדו תירוש


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו