בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: רוטב עגבניות בסיסי לפיצה

רוטב פשוט וטעים שמתאים לפיצה או לפסטה. אפשר להכין אותו בגרסה הקלאסית, או להוסיף לו מרכיבים אחרים על פי העדפותיכם

תגובות

חומרים:

  • קופסת שימורי עגבניות מרוסקות, עדיף עגבניות שרי מיובאות מאיטליה
  • 2 כפות שמן זית
  • חצי כפית סוכר
  • חצי כפית מלח
  • 2 שיני שום קצוצות

הכנה:

מבשלים את כל חומרי הרוטב על אש קטנה למשך חצי שעה. טוחנים, מתקנים תיבול ומוסיפים אורגנו וצ'ילי לפי הטעם.

לימור לניאדו תירוש

עוד מתכונים של לימור לניאדו-תירוש בבלוג מטבח מקומי



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו