בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: חומוס עם במיה

חומרים (2 מנות): 2 כוסות חומוס ביתי מוכן, 2 כפות שמן זית, 2 שיני שום פרוסות, שבבי צ'ילי או, פלפל חריף קצוץ לפי הטעם, רבע לימון קטן קצוץ על קליפתו, עגבנייה חתוכה לקוביות, כוס וחצי (200 גרם) במיה טרייה שטופה וקטומה מהגבעול או קפואה ומופשרת

תגובות

חומרים (2 מנות):

2 כוסות חומוס ביתי מוכן

2 כפות שמן זית

2 שיני שום פרוסות

שבבי צ'ילי או פלפל חריף קצוץ לפי הטעם

רבע לימון קטן קצוץ על קליפתו

עגבנייה חתוכה לקוביות

כוס וחצי (200 גרם) במיה טרייה שטופה וקטומה מהגבעול או קפואה ומופשרת

רבע כפית מלח

רבע כפית פלפל שחור

כף רוטב תטבילה

להגשה:

כמון

שמן זית

הכנה:

במחבת עם שמן זית מקפיצים למשך דקה שום, צ'ילי, קוביות לימון ועגבנייה. מוסיפים במיה וממשיכים להקפיץ עד התרככות הבמיה (במיה צעירה מתרככת לאחר 5 דקות), מתבלים במלח ופלפל שחור.

יוצקים לצלחת עמוקה חומוס טרי, מעליו מניחים במיה חמה ומעט רוטב תטבילה.

זורים מעל כמון ושמן זית.

לימור לניאדו תירוש; כלי קרמיקה: אירית גולדברג, יפו העתיקה


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו