בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: קיש סלמון מעושן

קישים ופשטידות הם מנות מוצלחות לארוחה חלבית, לצד סלטים טריים ופלטת גבינות קשות. המתכון הבא הוא אחד מאלה שקשה לפספס איתם

תגובות

חומרים:

לקלתית הבצק:

  • 1.5 כוסות קמח (רגיל)
  • 100 גרם חמאה חתוכה לקוביות
  • 1/4 כפית מלח
  • 2 כפות מים קרים
  • 1 ביצה

חומרים למלית:

  • 150 גרם סלמון מעושן, חתוך לרצועות דקות
  • 1 גביע גבינה 9%
  • 2 מיכלי שמנת מתוקה
  • 1/4 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 3 ביצים טרופות
  • חצי כוס קמח
  • חצי כפית אבקת אפייה

תבנית פאי בגודל 26 משומנת.

פזית אסולין

הכנה:

שמים במעבד מזון את כל החומרים ומעבדים לבצק אחיד, מקררים חצי שעה.

מחממים תנור ל 180 מעלות, מרפדים את התבנית בבצק כך שיכסה את הדפנות והתחתית. אופים כ-15 דקות, רצוי עם משקולת מעל (שימו נייר אפייה על הקלתית ומעליה שעועית יבשה או גרגירי חומוס).

מוסיפים גבינה, שמנת, מלח ופלפל ובוחשים. מוסיפים את הביצים ובוחשים שוב.

מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומערבבים. מוסיפים את הסלמון.

יוצקים את המלית על הבצק ואופים כ-30 דקות עד שהמלית מתייצבת.

עוד מתכונים מומלצים: סלט תרד טורקיסיניה | פיצה ביתית שכולם אוהבים

לעוד מתכונים של פזית אסולין: קייטרינג חלבי Food&More



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו