בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכונים

רטבים טבעונים שישדרגו כל ארוחה

הגרסה הטבעונית לפסטו, קטשופ וסלסה פיקנטית של השפית מור סגל (בת הרים) שאפשר להכין בקלות ובמהירות בבית

6תגובות

רוטב פסטו

החומרים:

זר עלי בזיליקום

רבע צרור כוסברה

חצי כוס שמן זית

חופן קשיו לא קלוי

עגבניה אחת בשלה

תמר אחד

מעט לימון

שן שום

מלח

ההכנה:

את כל הרכיבים יש לטחון בבלנדר עד לקבלת מרקם חלק. ניתן להוסיף כמה כפות מים לפי הצורך.

פסטו
לימור לניאדו תירו

קטשופ ביתי

החומרים:

1 קילו עגבניות בשלות

2 פלפלים אדומים

1 בצל קצוץ

1/3 כוס חומץ תפוחים

חצי כפית קינמון

כפית וחצי מלח

כף סוכר חום

ההכנה:

לקצוץ היטב את הבצל ולטגן בסיר עד השחמה, לקצוץ היטב העגבניות והפלפלים ולהוסיף לסיר עם כל הנוזלים.

להביא לרתיחה, להוסיף את התבלינים ולבשל על אש קטנה עד לצמצום.

למרקם חלק ניתן להעביר בבלנדר ולאחר מכן לסנן דרך מסננת דקה.

קטשופ שתכינו לבד
דורעם גונט

סלסה עגבניות טריות פיקנטית

חומרים:

5 עגבניות טריות ובשלות

פלפל אדום אחד

פלפל חריף קטן

2 שיני שום

רבע צרור כוסברה

מלח

פלפל

ההכנה:

לסלסה מחוספסת: לקצוץ בסכין היטב את כל הרכיבים, לערבב ולהגיש.

לסלסה קרמית: להעביר בבלנדר עד לקבלת המרקם הרצוי, לערבב ולהגיש.

רוצים להישאר מעודכנים בכל מה שקורה במדור האוכל? לחצו כאן: http://bit.ly/1jJ3xdy

מוזמנים לכתוב אלינו בכל עת: food@haaretz.co.il

 

 

 

 

 



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו