טבעוני טעים ומהיר

המתכונים של בני סיידא

שני מתכונים מתוך הספר החדש של בני סיידא - אוכל טבעוני: טעים ומהיר. קובה ממולא פטריות, שקדים וצנוברים וסינייה כרובית ופטריות בטחינה, צנוברים וסומק

הארץ
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
הארץ

מתכון לקובה ממולא פטריות, שקדים וצנוברים

קובה ממולא פטריות, שקדים וצנוברים
צילום: דניאל לילה, מתוך הספר

מתכון לסינייה כרובית ופטריות בטחינה, צנוברים וסומק

סינייה כרובית ופטריות בטחינה, צנוברים וסומק
צילום: דניאל לילה, מתוך הספר

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ