מתכון |

ממתק שוקולד וחמאת בוטנים טבעוני

ממתק של אחר הצהריים או קינוח לארוחה, השפית מור סגל מספקת מתכון מרשים משלושה רכיבים בלבד

מור סגל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
 הצעת הגשה: מוגש עם קרנצ' קשיו, קשיו טחון וקלוי במחבת עם שמן קוקוס ומעט סוכר
מור סגל

חומרים:

150 גרם שוקולד מריר

3 כפות חמאת בוטנים

חופן קשיו קלוי

ההכנה:

ממיסים את השוקולד.

יוצקים מחצית מכמות השוקולד על משטח או תבנית אפייה גדולה, בשכבה אחידה ודקה. מקררים עד שהשוקולד מתקשה היטב.

בעדינות מורחים שכבה דקה של חמאת בוטנים על שכבת השוקולד הקשיחה, ועליה יוצקים עוד שכבה של השוקולד המומס. על השוקולד מפזרים את הקשיו הקלוי והשבור. מחזירים למקרר.

ממתינים בסבלנות (!) עד שהשכבה השנייה מתקשה, חותכים לחתיכות בעזרת סכין או שוברים עם הידיים (הכי כיף).

מוזמנים לכתוב אלינו בכל עת: food@haaretz.co.il

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ