בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

קל ומהיר

כך תכינו מלבי דובדבנים טבעוני

קליל, מהיר וטעים: הגרסה הטבעונית לקינוח האולטימטיבי - המלבי, שיפתיע אתכם ואת האורחים שלכם

14תגובות

מתכון למלבי דובדבנים טבעוני של השף מיקי קפלן (מסעדת המטבחון):

חומרים:

250 מ"ל  פחית קרם קוקוס 

250 מ"ל מים

כף מי זוהר

½ כוס סוכר

¼ כוס סוכר וניל

125 cc קורנפלור (רצוי אורגני)

לרוטב:

כוס דובדבנים טריים מגולענים או 1/4 צנצנת דובדבנים חמוצים

1/2 כוס סוכר

הכנה:

ממיסים את הקורנפלור עם המים היטב עד שאין גושים.

מוסיפים את כל החומרים לסיר על אש נמוכה תוך כדי בחישה. מבשלים עד לבעבוע ראשוני במרכז הסיר. מכבים מיד את האש, יוצקים לכלי הגשה ומכניסים למקרר לשעתיים שלוש.

הכנת הרוטב:

מעבירים לסיר את הדובדבנים ואת הסוכר.

מבשלים על אש קטנה תוך כדי ערבוב עד שהסוכר נמס ומסמיך. בוחשים מדי פעם עד לבעבוע.

מורידים מהאש, מעבירים לכוסות הגשה ומצננים.

יוצקים את רוטב הדובדבנים על כוסות המלבי ומגישים.

אייל קרן

רוצים להישאר מעודכנים בכל מה שקורה במדור האוכל? לחצו כאן: http://bit.ly/1jJ3xdy

מוזמנים לכתוב אלינו בכל עת: food@haaretz.co.il



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו