מתכונים: לביבות טבעוניות שחייבים לנסות בבית

איך אתם מעדיפים את הלביבות שלכם: מטוגנות או אפויות? שלושה מתכונים ללביבות תפוחי אדמה עם שדרוגים שטעים לאכול כל השנה

הארץ
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
הארץ
לביבות חריפותצילום: באדיבות שוקיסטה
לביבות עדשיםצילום: שוקיסטה
לביבות בטטה עם קרם פלפליםצילום: באדיבות שוקיסטה

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ