לאכול עם העיניים: דלעת ערמונים צלויה במילוי ירקות

גם טבעונית, גם יפה ובעיקר - טעימה. מתן שופן לקח דלעת ערמונים וניסה להוכיח שאוכל טבעוני לא חייב להיות סגפני

מתן שופן, טוניס שולחן
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
מתן שופן, טוניס שולחן
מי שמשקיע שוקע, ומי שטבעוני טובע?צילום: מתן שופן
רגע לפני הגרילצילום: מתן שופן
אפשר להשתמש גם בקפואהצילום: מתן שופן
מוסיפים את השום לדלעת הערמוניםצילום: מתן שופן
מכינים את הירקותצילום: מתן שופן
מצלחתים: ניתן להוסיף גם דפי אורזצילום: מתן שופן

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ