ארבעה מתכונים הודיים עם כרובית

הנה ארבעה מתכונים של השף רפגל סינג בנדארי (ממסעדת אינדירה)

הארץ
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הארץ

המטבח ההודי אוהב לעשות שימוש בכרובית, בין אם כמרכיב מרכזי או כחלק מתבשיל עמוס בירקות. כשכרובית נמצאת בשוק כמעט כל השנה, אפשר להכין ממנה מנות צמחוניות וטבעוניות עשירות.

מתכון לאלו גובי

מתכון הודי עם כרובית
צילום: גיא הכט

מתכון לירקות ג'לפרזי

מתכון לירקות ג'לפרזי
צילום: תומר אפלבאום

מתכון לנאורטון קורמה


מתכון לנאורטון קורמה
צילום: תומר אפלבאום

מתכון לגובי מנצ'ורי

כרובית
צילום: בלומברג

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ