ארבעה מתכונים הודיים עם כרובית

הכרובית מככבת בלא מעט מנות במטבח ההודי, הנה ארבעה מתכונים של השף רפגל סינג בנדארי ממסעדת אינדירה

הארץ
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
הארץ

המטבח ההודי אוהב לעשות שימוש בכרובית, בין אם כמרכיב מרכזי או כחלק מתבשיל עמוס בירקות. כשכרובית נמצאת בשוק כמעט כל השנה, אפשר להכין ממנה מנות צמחוניות וטבעוניות עשירות.

מתכון לאלו גובי

צילום: גיא הכט

מתכון לירקות ג'לפרזי

צילום: תומר אפלבאום

מתכון לנאורטון קורמה

צילום: תומר אפלבאום

מתכון לגובי מנצ'ורי

גובי מנצ'וריצילום: תומר אפלבאום

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ