שלושה תבשילים טבעונים מהמטבח ההודי - טבעוני וצמחוני - הארץ

שלושה תבשילים טבעונים מהמטבח ההודי

חצילים בקארי מהמטבח של דרום הודו, בטטה כופתא נציגת אוכל הרחוב והמנה המפורסמת ביותר של הודו - דאל עדשים עם טוויסט. השף ג'בד קארניי (ממסעדת אינדירה) עם שלושה תבשילים מחממים שזה בדיוק הזמן לאכול אותם

שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
ג'בד קארניי, שף אורח

מסיבות דתיות מיסטיות, החברה ההודית העתיקה אימצה כבר לפני אלפי שנים אורח חיים צמחוני טבעוני. עקב כך, לאורך כל תת היבשת, על שלל המטבחים השונים הקיימים בהם, נוצרו מאות ואלפי תבשילים צמחוניים וטבעונים במגוון וורסיות. הנה שלושה מתכונים:

מתכון לחצילים בקארי

חצילים בקארי
צילום: דודו בכר

מתכון לבטטה כופתא

מתכון לבטטה כופתא
צילום: דודו בכר

מתכון לדאל עדשים עם תרד

דאל עדשים עם תרד
צילום: דודו בכר

תגיות:

תגובות

הזינו שם שיוצג כמחבר התגובה
בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שהינני מסכים/ה עם תנאי השימוש של אתר הארץ