שלושה תבשילים טבעונים מהמטבח ההודי

חצילים בקארי מהמטבח של דרום הודו, בטטה כופתא נציגת אוכל הרחוב והמנה המפורסמת ביותר של הודו - דאל עדשים עם טוויסט. השף ג'בד קארניי (ממסעדת אינדירה) עם שלושה תבשילים מחממים שזה בדיוק הזמן לאכול אותם

ג'בד קארניי, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
ג'בד קארניי, שף אורח

מסיבות דתיות מיסטיות, החברה ההודית העתיקה אימצה כבר לפני אלפי שנים אורח חיים צמחוני טבעוני. עקב כך, לאורך כל תת היבשת, על שלל המטבחים השונים הקיימים בהם, נוצרו מאות ואלפי תבשילים צמחוניים וטבעונים במגוון וורסיות. הנה שלושה מתכונים:

מתכון לחצילים בקארי

צילום: דודו בכר

מתכון לבטטה כופתא

צילום: דודו בכר

מתכון לדאל עדשים עם תרד

צילום: דודו בכר

תגיות קשורות:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ