בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

שלושה תבשילים טבעונים מהמטבח ההודי

חצילים בקארי מהמטבח של דרום הודו, בטטה כופתא נציגת אוכל הרחוב והמנה המפורסמת ביותר של הודו - דאל עדשים עם טוויסט. השף ג'בד קארניי (ממסעדת אינדירה) עם שלושה תבשילים מחממים שזה בדיוק הזמן לאכול אותם

13תגובות

מסיבות דתיות מיסטיות, החברה ההודית העתיקה אימצה כבר לפני אלפי שנים אורח חיים צמחוני טבעוני. עקב כך, לאורך כל תת היבשת, על שלל המטבחים השונים הקיימים בהם, נוצרו מאות ואלפי תבשילים צמחוניים וטבעונים במגוון וורסיות. הנה שלושה מתכונים:

מתכון לחצילים בקארי

חצילים בקארי
דודו בכר

מתכון לבטטה כופתא

מתכון לבטטה כופתא
דודו בכר

מתכון לדאל עדשים עם תרד

דאל עדשים עם תרד
דודו בכר


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו