בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

שש קטנות על קטניות

קטניות לא חייבות להשתלב רק במאכלי חורף. קחו קטניות והוסיפו להן את כל הטוב שיש כרגע בשוק ותקבלו מנות קיציות קלילות ובריאות. שישה מתכונים בכיכובן של הקטניות של השף ששי שאולזון מדן גורמה

תגובות

בתודעה שלנו שעועית יבשה, חיטה וחומוס הם הכל חוץ ממשהו קיצי. אך קטניות לא חייבות להשתלב רק במאכלי חורף. קחו אותן והוסיפו להן את כל הטוב שיש כרגע לשוק להציע: ירקות, פירות יבשים, נבטים, עשבי תיבול ואגוזים, שדכו לכל מיני רטבים ותיהנו מטעמם הנפלא ומבונוס בדמות ערכים תזונתיים. כל המתכונים שמיד תראו הם קלים ומהירים בדרך כלל ובכולם מצרכים נגישים, שאפשר למצוא בכל מכולת ובכלל כדאי לצייד את ארונות המטבח בהם.

הסלטים הללו הולכים טוב בכל ארוחה, בין אם בפתיחת שולחן, כתוספת לעיקרית או כמנה בפני עצמה. אם אתם לא נבהלים מלאכול קצת לחם, בכלל מדובר בחגיגה כי אז יש עם מה לספוג את כל הרטבים הטעימים. כך או אחרת, היו בטוחים שמתכונים מרובי קטניות ישאירו אתכם שבעים למשך שעות.

מתכון לסלט חומוס עם בצל ופטריות

חומוס פטריות בצל
תומר אפלבאום

מתכון לממרח שעועית שחורה (בדיוק כמו ממרח החומוס המוכר)

ממרח שעועית שחורה
תומר אפלבאום

מתכון לסלט מש מושלם

סלט מש
תומר אפלבאום

מתכון לסלט קינואה-עדשים קיצי

סלט קינואה
תומר אפלבאום

מתכון לסלט פול תאילנדי

סלט פול
תומר אפלבאום

מתכון לקוסקוס כרובית ועדשים מונבטות

קוסקוס כרובית
תומר אפלבאום

מייל מדור האוכל: food@haaretz.co.il



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו