ממתק שוקולד וחמאת בוטנים טבעוני

ממתק של אחר הצהריים או קינוח לארוחה, השפית מור סגל מספקת מתכון מרשים משלושה רכיבים בלבד

מור סגל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
 הצעת הגשה: מוגש עם קרנצ' קשיו, קשיו טחון וקלוי במחבת עם שמן קוקוס ומעט סוכר
הצעת הגשה: מוגש עם קרנצ' קשיו, קשיו טחון וקלוי במחבת עם שמן קוקוס ומעט סוכרצילום: מור סגל
מור סגל
דירוג הגולשים
0 כוכבים
דרגת קושי:
קל

רכיבים

150 גרם שוקולד מריר

3 כפות חמאת בוטנים

חופן קשיו קלוי

הוראות הכנה

ממיסים את השוקולד.

יוצקים מחצית מכמות השוקולד על משטח או תבנית אפייה גדולה, בשכבה אחידה ודקה. מקררים עד שהשוקולד מתקשה היטב.

בעדינות מורחים שכבה דקה של חמאת בוטנים על שכבת השוקולד הקשיחה, ועליה יוצקים עוד שכבה של השוקולד המומס. על השוקולד מפזרים את הקשיו הקלוי והשבור. מחזירים למקרר.

ממתינים בסבלנות (!) עד שהשכבה השנייה מתקשה, חותכים לחתיכות בעזרת סכין או שוברים עם הידיים (הכי כיף).

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ