מתכון |

אינגודיי קיי וואט כבר אכלתם?

הימים מתקררים? זה הזמן להכין אינגודיי קיי וואט ובעברית: תבשיל אתיופי טבעוני של פטריות ברוטב אדום המוגש עם אינגרה

הארץ
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
הארץ

"אינגודיי קיי וואט" הוא תבשיל פטריות ברוטב אדום המוגש בדרך כלל עם אינגרה. "אינגודיי זה פטריות באמהרית", אומר יצחק חזקיהו מהמסעדה הטבעונית האתיופית "טנאת". "קיי פירושו אדום, וואט הוא רוטב".

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ