מתכון |
אינגודיי קיי וואט כבר אכלתם?
הימים מתקררים? זה הזמן להכין אינגודיי קיי וואט ובעברית: תבשיל אתיופי טבעוני של פטריות ברוטב אדום המוגש עם אינגרה
הארץ
הארץ
"אינגודיי קיי וואט" הוא תבשיל פטריות ברוטב אדום המוגש בדרך כלל עם אינגרה. "אינגודיי זה פטריות באמהרית", אומר יצחק חזקיהו מהמסעדה הטבעונית האתיופית "טנאת". "קיי פירושו אדום, וואט הוא רוטב".
לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:
תגובות
מדדים של קסם
תוכן שיווקי
תוכן שיווקי
תוכן שיווקי
תוכן שיווקי
תוכן שיווקי