3 מתכונים קלים לקציצות צמחוניות לבשלן המתחיל

עם בטטה, כרישה או תרד ופטה: כל מבשל ביתי צריך שיהיו לו מתכונים קלים לקציצות צמחוניות טעימות ופשוטות להכנה

הארץ
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
הארץ

אין הרבה דברים יותר טעימים מקציצות שירדו הרגע מהאש והוכנסו לנשיקה של לחם עם קצת טחינה, עגבניות וחריף. בעצם יש - קציצות שאוכלים אותן ישר מהמחבת, כשהן לוהטות בפה ובשביל העונג הזה לא חייבים להיות שפים גדולים וגם לא טבחים מתקדמים.

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ