סינייה חציל של השף עדי אבו - טבעוני וצמחוני - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון סינייה חציל של השף עדי אבו

מתכון מנצח לסינייה טבעונית עם חצילים, טחינה ועגבניות

דרגת קושי: קל
יעל אילן
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

1 חציל בלאדי קלוי וקלוף

עגבניה
שן שום כתושה
כף עלי זעתר קצוצים
טחינה
שמן, מלח פלפל
חופן צנוברים קלויים

הוראות הכנה

מגרדים את העגבניה גס בפומפיה ומערבבים עם השום, הזעתר וכף שמן. מתבלים במלח ובפלפל.

בצלחת חסינת חום שמים את תערובת העגבניה ומניחים מעל את בשר החציל הקלוי.

מכניסים לחמש דקות לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות צלזיוס.

מוציאים מהתנור, מכסים בטחינה ומחזירים לתנור לדקותיים נוספות.

מפזרים מעל צנוברים, פטרוזיליה קצוצה ומגישים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות