מתכון

סינייה חציל של השף עדי אבו

מתכון מנצח לסינייה טבעונית עם חצילים, טחינה ועגבניות

עדי אבו, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
עדי אבו, שף אורח
דירוג הגולשים
5 כוכבים
דרגת קושי:קל
סינייה חציל עם צנוברים מעל

רכיבים

  • 1 חציל בלאדי קלוי וקלוף
  • עגבניה
  • שן שום כתושה
  • כף עלי זעתר קצוצים
  • טחינה
  • שמן, מלח פלפל
  • חופן צנוברים קלויים

הוראות הכנה

מגרדים את העגבניה גס בפומפיה ומערבבים עם השום, הזעתר וכף שמן. מתבלים במלח ובפלפל.

בצלחת חסינת חום שמים את תערובת העגבניה ומניחים מעל את בשר החציל הקלוי.

מכניסים לחמש דקות לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות צלזיוס.

מוציאים מהתנור, מכסים בטחינה ומחזירים לתנור לדקותיים נוספות.

מפזרים מעל צנוברים, פטרוזיליה קצוצה ומגישים.

תגובות