מתכון |

מסבחה של כרובית צלויה וטחינה

שדרוג ביתי למסבחה שהבאתם מהחומוסייה שאתם אוהבים בזכות הכרובית

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
דירוג הגולשים
דרגת קושי:קל
מנות:6 מנות
מסבחה של כרובית צלויה וטחינהצילום: לימור לניאדו תירוש

תגיות:

רכיבים

  • חצי כרובית מופרדת לתפרחות
  • 2 כפות שמן זית
  • מעט מלח, פלפל שחור
  • 250 מ"ל ממרח חומוס, עדיף טייק אווי מחומוסיות טובות
  • חצי כוס גרגירי חומוס מבושלים
  • חצי כוס טחינה גולמית
  • חצי כוס טחינה מוכנה
  • 2 כפות שמן זית
  • חצי כפית כמון
  • פטרוזיליה או כוסברה קצוצה להגשה

הוראות הכנה

מחממים תנור ל-180 מעלות. מניחים את תפרחות הכרובית בתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה, מזליפים מעל שמן זית, מלח, פלפל שחור וצולים חצי שעה.

מניחים בצלחת שטוחה את החומוס, מפזרים מעל את כרובית צלויה חמימה, טחינה גולמית, טחינה ביתית וגרגירי חומוס חמים. מזליפים מעל שמן זית, בוזקים כמון ופטרוזיליה ומגישים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ