מסבחה של כרובית צלויה וטחינה - טבעוני וצמחוני - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון מסבחה של כרובית צלויה וטחינה

שדרוג ביתי למסבחה שהבאתם מהחומוסייה שאתם אוהבים בזכות הכרובית

6 מנות דרגת קושי: קל
מסבחה של כרובית צלויה וטחינה
לימור לניאדו תירוש
14תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

חצי כרובית מופרדת לתפרחות

2 כפות שמן זית
מעט מלח, פלפל שחור
250 מ"ל ממרח חומוס, עדיף טייק אווי מחומוסיות טובות
חצי כוס גרגירי חומוס מבושלים
חצי כוס טחינה גולמית
חצי כוס טחינה מוכנה
2 כפות שמן זית
חצי כפית כמון
פטרוזיליה או כוסברה קצוצה להגשה

הוראות הכנה

מחממים תנור ל-180 מעלות. מניחים את תפרחות הכרובית בתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה, מזליפים מעל שמן זית, מלח, פלפל שחור וצולים חצי שעה.

מניחים בצלחת שטוחה את החומוס, מפזרים מעל את כרובית צלויה חמימה, טחינה גולמית, טחינה ביתית וגרגירי חומוס חמים. מזליפים מעל שמן זית, בוזקים כמון ופטרוזיליה ומגישים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות