מתכון

מסבחה של כרובית צלויה וטחינה

שדרוג ביתי למסבחה שהבאתם מהחומוסייה שאתם אוהבים בזכות הכרובית

שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:6 מנות
מסבחה של כרובית צלויה וטחינה
מסבחה של כרובית צלויה וטחינהצילום: לימור לניאדו תירוש

תגיות:

רכיבים

הוראות הכנה

מחממים תנור ל-180 מעלות. מניחים את תפרחות הכרובית בתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה, מזליפים מעל שמן זית, מלח, פלפל שחור וצולים חצי שעה.

מניחים בצלחת שטוחה את החומוס, מפזרים מעל את כרובית צלויה חמימה, טחינה גולמית, טחינה ביתית וגרגירי חומוס חמים. מזליפים מעל שמן זית, בוזקים כמון ופטרוזיליה ומגישים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ