מתכון: פולנטה מתירס טרי עם פטריות - טבעוני וצמחוני - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: פולנטה מתירס טרי עם פטריות

יש הרבה מאוד דרכים להכין פולנטה רכה ומענגת עם פטריות, אבל אין כמו מנה מתירס טרי ופטריות ירדן

4 מנות דרגת קושי: קל
פולנטה תירס טרי עם פטריות ירדן
לימור לניאדו תירוש
2תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 2

רכיבים

8 קלחי תירס

2 כפות חמאה
כפית מלח
חצי כפית פלפל לבן
כף חמאה
2 סלסילות פטריות יער
2 כפות שמן זית
צרור אורוגולה שטופה
פרמזן

הוראות הכנה

מעמידים את הקלחים על קרש חיתוך ובעזרת סכין חדה מסירים את הגרעינים ממרכז הקלח. מעבירים את גרעיני התירס לסיר בינוני. מוסיפים מים עד כיסוי הגרגירים. מוסיפים 2 כפות חמאה ומרתיחים. מבשלים על אש בינונית עשר דקות או עד ריכוך.

טוחנים בעזרת מקל טחינה ידני. ממשיכים בבישול על אש קטנה, תוך ערבוב בכף עץ, עד שמתקבלת דייסה סמיכה. מתבלים במלח ופלפל וכף חמאה נוספת, מערבבים.

במחבת מקפיצים את הפטריות עם שתי כפות שמן זית עד השחמה. ממליחים ומפלפלים מעט. מגישים את הפולנטה בקערה אישית, מניחים מעליה כמה עלי אורוגולה, פטריות חמות ומעט פרמזן. מגישים מיד.

 



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות