מתכון: קינואה עם כרוב ושקדים - טבעוני וצמחוני - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: קינואה עם כרוב ושקדים

תבשיל מהיר, פשוט וקל שמוכיח שגם קינואה יכולה להיות טעימה אם רק יודעים להכין אותה נכון

4-5 סועדים דרגת קושי: קל
קינואה עם כרוב ושקדים
אריאל ואן סטרטן
3תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 4.5 1 5 6

רכיבים

4 בצלים גדולים

1/2 כוס כרוב ירוק קצוץ
כוס וחצי קינואה אורגנית (רצוי משלושת הצבעים)
2 כפות בזיליקום יבש
100 גרם שקדים מולבנים פרוסים דק
1 כף מלח גס
1/2 כפית סוכר
3 כפות שמן קנולה

הוראות הכנה

מטגנים בצל עם שמן במחבת ומוסיפים סוכר. כשהבצל חום ופריך מוסיפים כרוב. מטגנים 2 דקות ומוסיפים בזיליקום ומלח. מסירים מהאש.

קולים את השקדים במחבת.

שופכים קינואה לסיר עם 3 כוסות מים רותחים. מבשלים עד 20 דקות (מומלץ לבדוק במהלך הבישול שהיא מוכנה כמעט).

מקררים ומערבבים את כל המרכיבים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות