מתכון: קינואה עם כרוב ושקדים

תבשיל מהיר, פשוט וקל שמוכיח שגם קינואה יכולה להיות טעימה אם רק יודעים להכין אותה נכון

השפית איילת ציוני
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
השפית איילת ציוני
דירוג הגולשים
4.5 כוכבים(6)
דרגת קושי:קל
מנות:4-5 סועדים
זמן בישול:25 דקות
קינואה עם כרוב ושקדים

רכיבים

  • 4 בצלים גדולים
  • 1/2 כוס כרוב ירוק קצוץ
  • כוס וחצי קינואה אורגנית (רצוי משלושת הצבעים)
  • 2 כפות בזיליקום יבש
  • 100 גרם שקדים מולבנים פרוסים דק
  • 1 כף מלח גס
  • 1/2 כפית סוכר
  • 3 כפות שמן קנולה

הוראות הכנה

מטגנים בצל עם שמן במחבת ומוסיפים סוכר. כשהבצל חום ופריך מוסיפים כרוב. מטגנים 2 דקות ומוסיפים בזיליקום ומלח. מסירים מהאש.

קולים את השקדים במחבת.

שופכים קינואה לסיר עם 3 כוסות מים רותחים. מבשלים עד 20 דקות (מומלץ לבדוק במהלך הבישול שהיא מוכנה כמעט).

מקררים ומערבבים את כל המרכיבים.

תגובות