לביבות בטטה וגרעיני דלעת אפויות - טבעוני וצמחוני - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון לביבות בטטה וגרעיני דלעת אפויות

לביבות נהדרות, דלות בקלוריות שאינן ספוגות בשמן. האפייה מאפשרת הכנת כמות גדולה באופן מהיר ופשוט, בלי ריח טיגון בבית

15-18 לביבות דרגת קושי: קל
לימור לניאדו תירוש
3תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 4.5 1 5 4

רכיבים

350 גרם בטטות קלופה ומגוררת גס על פומפייה או בדיסקית גרור של מעבד מזון

2 ביצים
2 כפות קמח
100 גרם גבינת עיזים רכה (גד עז) או גבינת שמנת 5%
2 כפות גרעיני דלעת או חמנייה
חצי כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
4 כפות בצל ירוק קצוץ
2 כפות שמן זית
להגשה:
שמנת חמוצה ובצל ירוק או
טחינה גולמית ומעט סילאן

הוראות הכנה

מחממים תנור ל 220 מעלות.

מערבבים את כל החומרים בקערה.

מרפדים תבנית בנייר אפייה ומניחים כף מהתערובת במרווחים שווים.

משטיחים לצורת לביבה עגולה ושטוחה.

אופים 10-15 דקות עד השחמה קלה בצידה התחתון של הלביבה.

בעזרת מרית הופכים לצד השני ואופים חמש דקות נוספות.

מגישים חם לצד שמנת חמוצה ובצל ירוק או עם טחינה גולמית ומעט סילאן.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות