מתכון לקדרת ירקות שורש ביין לבן ועשבי תיבול - טבעוני וצמחוני - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון קדרת ירקות שורש ביין לבן ועשבי תיבול

השף אוראל קמחי (ממסעדת פופינה) מציע מתכון לקדרה צמחונית ומחממת בבישול ארוך, שמתאימה בדיוק לימים הקרים

4 מנות דרגת קושי: קל
קדירת ירקות שורש ביין לבן ועשבי תיבול
דודו בכר
3תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

8 לפתות קטנות קלופות וחצויות

4 סלקים גדולים קלופים וחתוכים גס

4 קולרבי קלוף וחתוך גס

4 גזרים קלופים וחתוכים גס

2 כוסות יין לבן

4 כפות חמאה

1 צרור עירית קצוץ

מלח ופלפל שחור גרוס

2 כפות שמן זית

הוראות הכנה

בסיר רחב ונמוך מחממים את שמן הזית ומשחימים בו היטב את הירקות.

שופכים את היין הלבן ומכניסים לתנור שחומם מראש ל140 מעלות לשעתיים עד לריכוך הירקות. משגיחים שהירקות לא נשרפים. במידת הצורך ניתן לכסות בנייר אלומיניום.

מוציאים מהתנור ומחזירים לכיריים. מוסיפים את החמאה ואת העירית הקצוצה ומבשלים עוד כ10 דקות על אש נמוכה עד להסמכת הרוטב. טועמים ומגישים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות