גפילטע טבעוני - טבעוני וצמחוני - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון גפילטע טבעוני

מי אמר שלטבעונים אין פתרון לגפילטע? במקום דגים אצות וואקמה

דרגת קושי: קל
גפילטע טבעוני
תומר אפלבאום
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 3.0 1 5 1

רכיבים

לציר:

2 בצלים גדולים חתוכים גס

שני גזרים גדולים פרוסים

כף אצות וואקמה

מלח

פלפל

4 כפות סוכר

שמן צמחי

לקציצות:

1.5 כוסות קמח מצה

2 כוסות אגוזים מעורבים טחונים

תפוח אדמה גדול שלוק מעוך לפירה

מלח

פלפל

כף סוכר

כפית אצות וואקומה

כף קורנפלור

הוראות הכנה

הציר: בסיר רחב ונמוך מטגנים בשמן בצל עד שהוא שקוף ורך. מוסיפים את הגזרים ומתבלים במלח, פלפל, סוכר ואצות. מערבבים מעט. מוסיפים מים עד שליש גובה ומבשלים מכוסה עד שהגזר מתרכך.

הקציצות: בקערה מערבבים את כל חומרים ויוצרים קציצות גפילטע עגולות. מניחים בציר החם ומבשלים כחצי שעה. מגישים עם פרוסות גזר לצד חזרת חריפה.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות