כבד קצוץ טבעוני - טבעוני וצמחוני - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון כבד קצוץ טבעוני

שאפשר לקרוא לו גם ממרח פטריות ואגוזים משובח

דרגת קושי: קל
כבד קצוץ טבעוני
תומר אפלבאום
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

2 בצלים בינוניים קצוצים

שמן צמחי

½ קילו פטריות שמפיניון קצוצות

כוס אגוזי מלך קצוצים

מלח

פלפל

הוראות הכנה

במחבת עם 3 כפות שמן מטגנים את הבצל הקצוץ עד שקיפות. מוסיפים את הפטריות ומטגנים כ-8 דקות. מעבירים את הבצל והפטריות עם השמן למעבד מזון. מוסיפים כף מים, אגוזי מלך, מלח ופלפל וטוחנים לממרח. טועמים ומתקנים תיבול אם צריך.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות