מתכון |

כבד קצוץ טבעוני

שאפשר לקרוא לו גם ממרח פטריות ואגוזים משובח

זמי שרייבר, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
זמי שרייבר, שף אורח
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
כבד קצוץ טבעוני
צילום: תומר אפלבאום

רכיבים

  • 2 בצלים בינוניים קצוצים
  • שמן צמחי
  • ½ קילו פטריות שמפיניון קצוצות
  • כוס אגוזי מלך קצוצים
  • מלח
  • פלפל

הוראות הכנה

במחבת עם 3 כפות שמן מטגנים את הבצל הקצוץ עד שקיפות. מוסיפים את הפטריות ומטגנים כ-8 דקות. מעבירים את הבצל והפטריות עם השמן למעבד מזון. מוסיפים כף מים, אגוזי מלך, מלח ופלפל וטוחנים לממרח. טועמים ומתקנים תיבול אם צריך.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ