פירות יבשים ממולאים באורז ובצנוברים - טבעוני וצמחוני - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון פירות יבשים ממולאים באורז ובצנוברים

תוספת טבעונית חגיגית או מנה עיקרית בפני עצמה

דרגת קושי: קל
פירות יבשים ממולאים באורז ובצנוברים
תומר אפלבאום
4תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

500 גרם פירות יבשים מעורבים – שזיפים, משמשים, תאנים

כוס אורז לבן

בצל גדול פרוס

רבע כוס צנוברים

פלפל לבן טחון

קורט קינמון (למי שאוהב)

מלח

חצי כוס מיץ תפוזים טרי

4 כפות סוכר חום

שמן זית

הוראות הכנה

במחבת מטגנים בשמן זית את האורז והתבלינים (מלח, פלפל, קינמון אם אוהבים). מטגנים מעט במחבת עד שהאורז מקבל גוון שחום, מוסיפים את הצנוברים וממשיכים לטגן מעט. מסננים את הנוזלים ומניחים בצד.

יוצרים כיסים בפירות היבשים וממלאים באורז.

בסיר נמוך ורחב יוצקים שכבה של שמן זית. מטגנים את הבצל עד הזהבה ומוסיפים בנדיבות סוכר חום על מנת לקרמל את הבצל. מוסיפים למחבת את מיץ התפוזים ומסדרים את הפירות היבשים. יוצקים מהציר על הפירות היבשים, מכסים ומבשלים על אש נמוכה כרבע שעה.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות