קרוסטיני מלחם מלא עם קרם של כרובית וקשיו - טבעוני וצמחוני - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון קרוסטיני מלחם מלא עם קרם של כרובית וקשיו

דרגת קושי: קל
דודו בכר

כרובית זה ירק שאני מאוד אוהב. ניתן להגיש אותו בכל ורסיה ומרקם אפשריים. הקשיו הוא חלק בלתי נפרד מהמטבח הטבעוני, ניתן לעבד אותו ולייצר ממנו מגוון רחב ומפתיע של תחליפים לגבינות, חלב וקרמים. המנה מאוד מתאימה לארוחה מפסקת, הלחם המלא נותן תחושת שובע לאורך זמן והקשיו מספק כמויות גדולות של מינרלים.

טיפ: מומלץ לשמור את הקשיו במקרר ולהשרות אותו במים למשך לילה לפני השימוש.

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

ל-4 סועדים:

1 בגט מלא חתוך לפרוסות (עדיף באלכסון) בעובי של ס"מ

5 כפות שמן זית (עבור הבגט)

1 ראש כרובית

150 גרם קשיו קלוי

4 כפות שמן זית

1/2 כוס מים

3 כפות ממרח טופו

מלח גס

הוראות הכנה

מערבבים את הפרוסות הבגט עם שמן הזית ומסדרים בתבנית עליה הונח נייר אפייה,
מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 175 מעלות למשך 13-15 דקות (עד שהפרוסות בגט מתחילות להזהיב בצדדים).
מפרקים את הכרובית לפרחים ומבשלים במים עד שהם מתרככים (בערך 20 דקות).
מכניסים לבלנדר את הקשיו הקלוי, 4 כפות שמן הזית והמים וטוחנים עד לקבלת משחה חלקה.
מוסיפים פנימה את הכרובית וממרח הטופו וממשיכים לטחון למרקם חלק, משלימים טעמים עם מלח ומכניסים לשק זילוף.
מזלפים גבעות קטנות על הקרוסטיני (הבגט הקלוי) מומלץ לפזר מעל שברי קשיו קלוי ולהגיש.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות