לביבות טבעוניות עם עדשים וחומוס - טבעוני וצמחוני - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון לביבות טבעוניות עם עדשים וחומוס

מנה שטעמיה מזכירים את המטבח ההודי, שבו נוטים להשתמש המון בעדשים ובחומוס. בנוסף השילוב של מרכיבים אלו יחד מזין מאוד, ממלא ובעיקר טעים

דרגת קושי: קל
דודו בכר

טיפ: אני מעדיף להשרות את החומוס לפחות 24 שעות ולהחליף מים פעמיים / שלוש. כך יוצאים ממנו כל הגזים, דבר העוזר לאחר הארוחה לא להרגיש תחושת כבדות ואוויר בבטן.

3תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 4.0 1 5 4

רכיבים

ל-4 סועדים:

200 גרם חומוס מושרה לפחות 12 שעות (מחליפים מים פעמיים) – (החומוס יתפח ל-500 גרם)

300 גרם עדשים כתומות מושרות חצי שעה

2 בצלים רגילים קצוצים דק

1/2 כוס כוסברה קצוצה

2 כף נענע קצוצה

בזיליקום מ-2 ענפים

1 כפית ג'ינג'ר מגורד

1/2 כפית כמון טחון

גרידה מחצי לימון

קורט נאה של פלפל שאטה

קורט כורכום

1 כף קמח חומוס

הוראות הכנה

טוחנים את החומוס והעדשים במג'ימיקס בפולסים, עד לקבלת תערובת טחונה דק אך לא מדי (שיהיה אוורירי).
מעבירים את התערובת שהתקבלה לקערה ומוסיפים אליה את כל שאר המרכיבים.
מערבבים הכל היטב ומשלימים טעמים.
מחממים מחבת טפלון עם מעט שמן, יוצרים מתערובת הקציצות לביבות בגודל בינוני ומטגנים את הלביבות עד הזהבה מכל צד.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות