דלעת ערמונים במילוי ירקות בתנור - טבעוני וצמחוני - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון דלעת ערמונים במילוי ירקות בתנור

חגיגה טבעונית בשולחן: מנת דלעת במילוי תערובת פטריות, שאפשר לאכול כמנה ראשונה או כתוספת למנה העיקרית והכל ב-95 קלוריות למנה. מתכון של לילית רומם משומרי משקל

6 מנות דרגת קושי: קל
דלעת ערמונים בתנור
אפיק גבאי
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 2

רכיבים

3 יחידות של דלעת ערמונים

כף שמן 

חצי סלסלת פטריות

בצל קצוץ

שן שום כתושה

מלח , פלפל

הוראות הכנה

מחממים תנור לחום בשל 160 מעלות.

חותכים את דלעת הערמונים לחצי ומנקים ממנה את הגרעינים.

בתבנית חסינת אש מסדרים את כל החצאים כשהפתח כלפי מעלה. יוצקים מעט מים בתחתית.

מחממים מחבת טפלון עם השמן מוסיפים את הבצל ומעליו את הפטריות, השום המלח והפלפל ומכסים במכסה. מאדים מספר דקות ומצננים.

ממלאים כל מחצית דלעת בערימה של תערובת הפטריות.

מכסים את התבנית ברדיד אלומיניום ואופים כשעה עד שהדלעת מתרככת. מגישים חם.

טיפים

6 מנות כל מנה 2 נקודות

95 קלוריות עם 3 גרם סיבים עשיר בקרוטן נוגד חמצון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות