מתכון

דלעת ערמונים במילוי ירקות בתנור

חגיגה טבעונית בשולחן: מנת דלעת במילוי תערובת פטריות, שאפשר לאכול כמנה ראשונה או כתוספת למנה העיקרית והכל ב-95 קלוריות למנה. מתכון של לילית רומם משומרי משקל

לילית רומם
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
לילית רומם
דירוג הגולשים
5 כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:6 מנות
דלעת ערמונים בתנור

רכיבים

  • 3 יחידות של דלעת ערמונים
  • כף שמן
  • חצי סלסלת פטריות
  • בצל קצוץ
  • שן שום כתושה
  • מלח , פלפל

הוראות הכנה

מחממים תנור לחום בשל 160 מעלות.

חותכים את דלעת הערמונים לחצי ומנקים ממנה את הגרעינים.

בתבנית חסינת אש מסדרים את כל החצאים כשהפתח כלפי מעלה. יוצקים מעט מים בתחתית.

מחממים מחבת טפלון עם השמן מוסיפים את הבצל ומעליו את הפטריות, השום המלח והפלפל ומכסים במכסה. מאדים מספר דקות ומצננים.

ממלאים כל מחצית דלעת בערימה של תערובת הפטריות.

מכסים את התבנית ברדיד אלומיניום ואופים כשעה עד שהדלעת מתרככת. מגישים חם.

תגובות