מתכון

בטטה צלויה מלאה בעדשים שחורות ופסטו פיסטוק

מתכון טבעוני של השפים חנוך שכטר ודן ארוואץ ממסעדת באנה. מנה מתקתקה, בריאה, משביעה וקלילה

חנוך שכטר ודן ארוואץ, שפים אורחים
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
בטטה צלויה מלאה בעדשים שחורות ופסטו פיסטוק
בטטה צלויה מלאה בעדשים שחורות ופסטו פיסטוקצילום: מגד גוזני
חנוך שכטר ודן ארוואץ, שפים אורחים
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:4 מנות

רכיבים

לפסטו:

הוראות הכנה

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ