כך תכינו את הגרסה הטבעונית והמעולה ל"קוקו-פופס"

הגרסה הבריאה לקורנפלקס קוקו-פופס שילדים כל כך אוהבים – בגרנולה ביתית מכוסה קקאו, עשויה מרכיבים טבעיים בלבד וקלה מאוד להכנה

גני שני
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
גרנולה קוקו פופס טבעונית
בגרסה ביתית, טבעונית ובריאה יותר, גרנולה קוקו-פופסצילום: גני שני
גני שני
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל

המתכון הזה מוקדש לכל הילדים (והמבוגרים) שאוכלים בבוקר קורנפלקס מצופה בשוקולד רק כדי שהחלב בקערה יהפוך לשוקו קר. בשילוב עם , תקבלו ארוחת בוקר עשירה ומזינה (וגם משקה קקאו טעים לקינוח).

גני שני היא בעלת בלוג האוכל הטבעוני 

רכיבים

  • 3.5 כוסות שיבולת שועל גסה
  • 2 כפות אבקת קקאו (רצוי נא)
  • חצי כוס פתיתי קוקוס עבים (לא קלויים)
  • 3/4 כפית מלח
  • רבע כוס שמן קוקוס מומס
  • חצי כוס מייפל/ או סילאן (אם לא רוצים טבעוני - דבש)
  • חצי כוס תות עץ מיובש או (פירות מיובשים אחרים שאוהבים יותר)
  • רבע כוס שבבי קקאו (ניבס)

הוראות הכנה

מחממים תנור ל-170 מעלות ומצפים תבנית של תנור בנייר אפייה.

בקערה גדולה, מערבבים את שיבולת השועל, אבקת הקקאו, שברי הקוקוס והמלח. מוסיפים שמן קוקוס ומייפל (או ממתיק אחר), ומערבבים היטב.

משטחים את התערובת על נייר האפייה ויוצרים שכבה אחידה.

אופים 15 דקות, מוציאים מהתנור ומערבבים היטב.

מורידים את החום ל-150 מעלות ומחזירים לתנור ל-5 דקות נוספות. מוציאים מהתנור ומערבבים היטב, אם יש צורך מחזירים ל-5 דקות נוספות בתנור. מכיוון שזו גרנולה שמצופה קקאו, יהיה קשה יותר לשים לב מתי היא מוכנה, אז חשוב להקפיד על ערבוב יסודי כדי לא לשרוף אותה.

מוציאים מהתנור ומוסיפים את תותי העץ והקקאו ניבס. נותנים לגרנולה להתקרר כ-20 דקות לפני שמגישים או מעבירים לצנצנת/מיכל אטום.

מגישים עם .

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ