לביבות טבעוניות חריפות של תרד ובצל

לביבות טבעוניות היישר מהמטבח ההודי, שבו תרד הוא בן אצולה

אלעזר אסטיוקר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
אלעזר אסטיוקר
לביבות חריפות של תרד ובצל של אלעזר אסטיוקר.צילום: דניאל לילה

רכיבים

  • 30 עלי תרד שטופים

  • 10 בצלים לבנים גדולים קצוצים

  • 1/2 כוס קמח חומוס (בסן)

  • 1/2 כפית זרעי כמון

  • 1/2 כפית כורכום

  • 1/4 כפית פפריקה חריפה

  • 2 פלפלים חריפים קצוצים

  • 3 כפות מים פושרים

  • שמן לטיגון

הוראות הכנה

קוצצים את הבצלים לרצועות לאורכם ומכניסים לקערה. מוסיפים את התרד ומועכים היטב יחד עם הבצל. מוסיפים את הפלפלים הקצוצים, את קמח החומוס ואת התבלינים ומערבבים היטב. מוסיפים מעט מים פושרים ולשים עד קבלת תערובת אחידה.

יוצקים לביבות קטנות לתוך שמן חם ומטגנים עד להזהבה.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ