מאפינס שוקולד טבעוניים עם קרם תותים

מאפינס עסיסיים ומהירים, שמגישים עם קרם תותים רענן וזוללים עוד לפני שהתבנית מגיעה לשולחן

זהר לוסטיגר-בשן
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
מאפינס שוקולד טבעוניים עם קרם תותים
זהר לוסטיגר-בשן
דירוג הגולשים
5 כוכבים
דרגת קושי:
בינוני
זמן בישול:
30 דקות

לבלוג של זהר לוסטינגר בשן לחצו כאן

רכיבים

  • ½1 כוסות קמח כוסמין

  • 1 כפית אבקת אפייה

  • 1 כפית סודה לשתייה

  • 3/4 כוס קקאו

  • 3/4 כוס סוכר קנים

  • קמצוץ מלח

  • 1/4 כוס שמן קוקוס

  • 1 כוס רסק תפוחים לא ממותק

  • 1 כפית תמצית וניל

  • 100 גרם שוקולד מריר 70% מומס

לרוטב תותים:

  • 30 תותים בינוניים

  • 3 כפות אגבה

הוראות הכנה

1. הכנת המאפינס: מערבבים את כל "היבשים". בקערה נפרדת, מערבבים את כל "הרטובים". מערבבים את "הרטובים" עם "היבשים" עד שהעיסה אחידה (לא לערבב יותר מדי).

2. מעבירים לתבנית מאפינס ואופים ב-165 מעלות כ-20-25 דקות.

3. הכנת רוטב התותים: במעבד מזון או בבלנדר, מרסקים את התותים והאגבה עד לקבלת רוטב תותים.

4. הרכבת המנה: מוציאים את המאפינס מהתנור, מקררים מעט, מוציאים לצלחת הגשה ומוזגים מעל את רוטב התותים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ