חטיפי חומוס

יש דברים שכיף לנשנש אותם כשהם עדיין חמים מהתנור, גם אם הם עושים כוויות באצבעות. חטיפי חומוס הם בדיוק כאלה

זהר לוסטיגר-בשן
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
חטיפי חומוס .
זהר לוסטיגר-בשן
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:
בינוני
זמן בישול:
1:15 שעות

בחומוס יש הרבה חלבון, כך שזה לגמרי החטיף הכי בריא שיש.

גיוונים:

1. משחקים עם התבלינים - כמון, אניס, אגוז מוסקט ופפריקה מעושנת יעבדו טוב.

2. מגוונים את הקטניות - מכינים את החטיף עם אפונה, פולי סויה או שעועית לבנה

לבלוג של זהר לוסטיגר בשן

רכיבים

  • 3 כוסות גרגירי חומוס מבושלים (אפשר גם מהקפאה)

  • 2 כפות שמן זית

  • 1 כפית מלח

  • 3 כפות סילאן

  • 1/2 כפית קינמון

  • 1 כפית פפריקה חריפה (או פחות, לפי הטעם)

הוראות הכנה

1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

2. מייבשים היטב את גרגירי החומוס המבושלים על נייר סופג ומעבירים לקערה גדולה.

3. מוסיפים שמן זית, מלח, סילאן, קינמון ופפריקה חריפה ומערבבים היטב.

4. מסדרים את הגרגירים המצופים בתבנית בשכבה אחת.

5. אופים כשעה עד שהגרגירים מתקשים.

6. מצננים לחלוטין ושומרים בקופסה אטומה מחוץ למקרר. הגרגירים נשמרים פריכים כיומיים-שלושה.

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ