תבשיל קישואים ופטריות - טבעוני וצמחוני - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון תבשיל קישואים ופטריות

תבשיל מהיר וקל להכנה עם 165 קלוריות למנה

4-6 מנות דרגת קושי: קל
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 3.0 1 5 2

רכיבים

10 פטריות יער טריות חתוכות גס

10 פטריות שמפיניון טריות חתוכות לפרוסות עבות

בצל גדול קצוץ

3 קישואים בינוניים פרוסים דק

1 כף שמן קנולה

בזיליקום יבש או טרי לתיבול

1/2 כוס מים חמים

מלח ופלפל לפי הטעם

הוראות הכנה

מחממים את כף השמן בסיר טפלון בינוני.

מאדים את הבצל, מוסיפים את הפטריות ומאדים.

מוסיפים את הקישואים וממשיכים לאדות.

מוסיפים את התבלינים ואת המים החמים ומוסיפים לסיר.

מבשלים עוד כמה דקות עד שהקישואים יתרככו.

אפשר להגיש עם כף יוגורט על כל מנה ולצד אורז לבן.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות