מתכון

תבשיל קישואים ופטריות

תבשיל מהיר וקל להכנה עם 165 קלוריות למנה

חנה גרשוני
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
חנה גרשוני
דירוג הגולשים
3 כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:4-6 מנות

רכיבים

  • 10 פטריות יער טריות חתוכות גס
  • 10 פטריות שמפיניון טריות חתוכות לפרוסות עבות
  • בצל גדול קצוץ
  • 3 קישואים בינוניים פרוסים דק
  • 1 כף שמן קנולה
  • בזיליקום יבש או טרי לתיבול
  • 1/2 כוס מים חמים
  • מלח ופלפל לפי הטעם

הוראות הכנה

מחממים את כף השמן בסיר טפלון בינוני.

מאדים את הבצל, מוסיפים את הפטריות ומאדים.

מוסיפים את הקישואים וממשיכים לאדות.

מוסיפים את התבלינים ואת המים החמים ומוסיפים לסיר.

מבשלים עוד כמה דקות עד שהקישואים יתרככו.

אפשר להגיש עם כף יוגורט על כל מנה ולצד אורז לבן.

תגובות