בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

גאורגיה מחדשת את ימי היין המפוארים שלה

שיטות עתיקות לצד התחדשות מאפיינות את תעשיית היין הגאורגית, שרק בשנים האחרונות פונה לשווקים ברחבי העולם. יין כתום שיוצר בקווֶבְרי — כלי חרס הטמון באדמה — כבר לגמתם?

4תגובות

אילו נחת חיזר באקראי בלב העיר העתיקה של טביליסי, בירת גאורגיה, הוא כנראה היה מקבל את הרושם שזוהי בירתה של מעצמת היין הגדולה בעולם. לא זכור לי שנתקלתי מימי באזור מצומצם בעל יחס גבוה כל כך בין חנויות וברי־יין למטר רבוע. היין המקומי הוא מקור גאווה לתושבי העיר, שנופיה משובצים במיצגי זכוכית חדישים על רקע הירושה הארכיטקטונית האפרורית שהותיר בה השלטון הסובייטי. ארבעה ימי שהות בעיר כאורח משרד התיירות הגאורגי אף המחישו, שהצגתו לראווה של יין זה בפני התיירים שפוקדים את העיר במספרים שהולכים וגדלים נחשבת...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו