בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

בשורה מספרד: היינות החדשים והרעננים של פריוראט

כעשור אחרי ההצלחה המסחררת שנחל אזור היין פריוראט שבספרד, ייצור היין בו עובר לידיו של דור חדש, שלצד העוצמה המוכרת של יינות המקום, חותר להפיק גם יינות רעננים וקלים יותר

3תגובות

מעטים הם המקרים שבהם סיפור חייו של אדם שזור בסיפור עלייתו של אזור היין שבו הוא פועל כמו במקרה של ז'וזה לואיס פרז ושל פריוראט - חבל ארץ יפהפה הסמוך לעיר הקטלונית טראגונה שבצפון־מזרח ספרד. פרז, שבבעלותו יקב מאס מארטינט, נמנה עם חמשת החלוצים שהפיחו חיים חדשים באזור היין המרתק הזה לאחר שנים של תרדמת, ובזכות חזון ואמונה משותפת אף הפכוהו לאחד מאזורי היין הנחשקים ביותר של תחילת האלף הנוכחי. בשנה שעברה חגגו בפריוראט באירוע מרשים, שאיגד חובבי יין מהעולם כולו, חצי יובל לאותו בציר אגדי משנת 1989, שהיה...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו