בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

סוד קסמה של שמפניה מבוגרת

מה הסיפור של שמפניה באה בימים? יציאתו לשוק של יין מבעבע מיקב רמת הגולן שיוּשן במשך שנים ארוכות היא הזדמנות להתחקות אחר תהליך ייצורו

תגובות

קשה להעלות על הדעת תענוגות חיים רבים שמשתווים לשתייתה של שמפניה מבוגרת שמקורה בבית טוב ובשנת בציר משובחת. וכאילו לא די בהילה האופפת את המשקה הזה, יש לו גם מסלול התפתחות מרתק, שונה משל כל יין אחר; כזה שסוד קסמו ביחסי הגומלין שבין טעמי הפרי, הדוסאז' (תמיסת סוכר המוספת ליין הבסיס), החמיצות, אופי הבעבוע, השמרים ורמת החשיפה לחמצן. זה אמנם נשמע מורכב מעט, אך לבסוף אלו מתנקזים ללגימה אחת, שכאשר היא מוצלחת זיכרון טעמיה נותר בחך עוד שנים רבות אחרי שהבקבוק מוצא את דרכו לפח המיחזור. זה כמה שנים יקב רמת...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו