איך תדעו אם היין שלכם טבעוני?

למה משתמשים בחלבוני ביצה, בין השאר, בהכנת חלק מהיינות, והאם הגידול באוכלוסיית הטבעונים 
מבשר שינוי גם בתחום הזה?

איתי גלייטמן
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
איתי גלייטמן

סקירה של ביקורות יין מרחבי העולם עשויה לעורר את הרושם המוטעה, שיין מיועד לקרניבורים בלבד. "ישתדך מצוין לעוף בגריל" או "יתאים לליווי קדירת בשר עשירה" הן רק שתיים משלל דוגמאות קלאסיות שבהן נהוג לסכם רשמי טעימה של יין; אינני מצליח לדלות מזיכרוני ולו מבקר אחד שהמליץ אי פעם ללגום את היין שעליו כתב לצד מנה מהבילה של אורז ועדשים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ