בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

איך תדעו אם היין שלכם טבעוני?

למה משתמשים בחלבוני ביצה, בין השאר, בהכנת חלק מהיינות, והאם הגידול באוכלוסיית הטבעונים 
מבשר שינוי גם בתחום הזה?

13תגובות

סקירה של ביקורות יין מרחבי העולם עשויה לעורר את הרושם המוטעה, שיין מיועד לקרניבורים בלבד. "ישתדך מצוין לעוף בגריל" או "יתאים לליווי קדירת בשר עשירה" הן רק שתיים משלל דוגמאות קלאסיות שבהן נהוג לסכם רשמי טעימה של יין; אינני מצליח לדלות מזיכרוני ולו מבקר אחד שהמליץ אי פעם ללגום את היין שעליו כתב לצד מנה מהבילה של אורז ועדשים.אף על פי כן, ולמרות התפישה שממילא ממקמת יין באותן משבצות קולינריות של בשר וגבינות למיניהן, ישנם טבעונים לא מעטים שהם חובבי יין של ממש. אך לעומת אלו, שלאור תחביבם מכירים היטב...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו