בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הבעיה עם מחירי היין הרבה יותר מורכבת ממה שניב גלבוע מציג

כמעט מתבקש להשתלח בניב גלבוע, 
המוביל קמפיין שבו הוא קורא לסועדים לא לשלם יותר מ–30 שקל לכוס יין במסעדה. למרות השטחיות והפופוליזם, הוא מעלה לדיון נקודה ראויה. אלא שגם כשהוא לכאורה צודק, גלבוע מפספס

36תגובות

לפני כשבועיים, כמדי שנה בסוף ינואר, התקיימה בהיכל התרבות בתל אביב תערוכת "סומלייה" המיועדת לאוכלוסיית היין המקצועית בישראל. במשך כיומיים נחלצו בדוכני היקבים, היבואנים והמפיצים מאות בקבוקי יין, אם לא אלפים, בעוד המבקרים שהגיעו בהמוניהם נהנו כבכל שנה מארגון מקצועי מופתי של האירוע. אם בשנים האחרונות סיפקה התערוכה במה להפתעות וחידושים בעולם היין המקומי (יקב כרמיזן, למשל), השנה הנוכחית שידרה בעיקר יציבות נינוחה. בהעדר יין או יקב מסוימים שייצרו כותרת, היה זה דווקא מבקר המסעדות של ערוץ 10, ניב גלבוע,...

היום אנחנו ביחד מפסיקים את הגזל במסעדות. למה לשלם על כוס יין ישראלי 45 שקלים? למה לשלם שישים?! המסעדה מקבלת את היין במח...

Posted by ‎Niv Gilboa ניב גלבוע‎ on Wednesday, January 27, 2016


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו