בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

יצא ביסטרו נכנס יין: המסעדן הניו יורקי ז'אק קפסוטו הפך ליזם יין ויש לזה טעם של התחלה טובה

כ–30 שנה אחרי שהיה מראשוני המסעדנים בניו יורק שהכניסו לתפריט יין ישראלי, 
ז'אק קפסוטו מוציא בציר ארץ ישראלי ראשון

16תגובות
הכרם בפקיעין החדשה
ירונימוס

רק לאחרונה דיווח המדור הזה על כוונתם של ג'ף מורגן ולזלי ראד, בעליו של יקב קובנאנט הקליפורני, להקים יקב בישראל לצורך הפקת יינות "קובנאנט ישראל". והנה מצטרף אליהם יזם נוסף — ז'אק קפסוטו, שהציג בתערוכת "סומלייה" האחרונה את המותג יינות קפסוטו (מיוצרים במתקן של יקב שאטו רמו שבגליל המערבי) והפיח רוח רעננה בהיכל התרבות בתל אביב. האם הטרואר הארץ־ישראלי נהפך לנחשק ומבוקש בקרב יצרני יין מרחבי העולם? סביר להניח שעדיין לא, אבל נדמה שלפחות היהודים שבהם התרשמו מהתפתחותו של ענף היין בארץ עד כדי כך שההרפתקה של...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו