יצא ביסטרו נכנס יין: המסעדן הניו יורקי ז'אק קפסוטו הפך ליזם יין ויש לזה טעם של התחלה טובה

כ–30 שנה אחרי שהיה מראשוני המסעדנים בניו יורק שהכניסו לתפריט יין ישראלי, 
ז'אק קפסוטו מוציא בציר ארץ ישראלי ראשון

איתי גלייטמן
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
איתי גלייטמן

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ