יצא ביסטרו נכנס יין: המסעדן הניו יורקי ז'אק קפסוטו הפך ליזם יין ויש לזה טעם של התחלה טובה

כ–30 שנה אחרי שהיה מראשוני המסעדנים בניו יורק שהכניסו לתפריט יין ישראלי, 
ז'אק קפסוטו מוציא בציר ארץ ישראלי ראשון

איתי גלייטמן
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
איתי גלייטמן

רק לאחרונה דיווח המדור הזה על כוונתם של ג'ף מורגן ולזלי ראד, בעליו של יקב קובנאנט הקליפורני, להקים יקב בישראל לצורך הפקת יינות "קובנאנט ישראל". והנה מצטרף אליהם יזם נוסף — ז'אק קפסוטו, שהציג בתערוכת "סומלייה" האחרונה את המותג יינות קפסוטו (מיוצרים במתקן של יקב שאטו רמו שבגליל המערבי) והפיח רוח רעננה בהיכל התרבות בתל אביב. האם הטרואר הארץ־ישראלי נהפך לנחשק ומבוקש בקרב יצרני יין מרחבי העולם? סביר להניח שעדיין לא, אבל נדמה שלפחות היהודים שבהם התרשמו מהתפתחותו של ענף היין בארץ עד כדי כך שההרפתקה של ייצור יין ישראלי נראית להם מפתה דיה להיכנס אליה.

תגיות:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ