בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

אם יש בארץ יינות סירה לא רעים, למה הם מדשדשים מאחור?

טעימה של יינות סירה וכאלה שסירה הוא אחד הזנים שבהם מחזקת את התחושה שהם ראויים ליחס אחר מצד הצרכנים

6תגובות

בלתי מספיק, שלא לומר נכשל, הוא הציון שבו הייתי מזכה את פועלו עד כה של זן הסירה בישראל. זה לא אומר שאין כאן יינות סירה טובים: לא מעטים מהם נמנים בעיני עם העידית של יינות ישראל. יתרה מכך, שיעורם היחסי של יינות מבוססי סירה בקבוצה עילית ומצומצמת זו אף גדול בהרבה מחלקם היחסי בכלל היינות שמופקים כאן. ולמרות כל זאת, במבחן התוצאה, שאי אפשר להתעלם ממנו, יינות סירה ישראליים נחלו עד עתה כישלון חרוץ. שורשיו של זה נטועים עמוק בפן התודעתי של צרכני היין הישראלים: הניחו על מדף אחד בקבוק יין מזן זה כשלצדו בקבוק...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו