בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

ביקב קטלב נותנים לענבים לסבול קצת כדי שהיין ייצא טוב

שורשיו של יקב קטלב, שהקים היינן יוסי יתח, נטועים בידע על ייצור יין שהביאה עמה אשה שעלתה מפרס

2תגובות
יקב קטלב

בתקופה שבה כמעט כל מי שמעוניין לעסוק בייננות עולה על המטוס הראשון לצרפת או איטליה, או רוכש השכלה פורמלית בתחום באחד המוסדות הקיימים בישראל, ליוסי יתח סיפור ייחודי על מסלול החיים שהוביל אותו מעיסוק באדריכלות לייצור יין. לפני כשני עשורים פנה אל יתח עמית במשרד האדריכלים, שמשפחתו היגרה לישראל מאיראן לאחר ההפיכה שם. יתח התגורר באזור של כרמים והעמית ביקש ממנו שיסייע לאמו, שנהגה להפיק יין בביתה באיראן אך לא עשתה זאת מאז הגיעה לארץ. "נעניתי לבקשה", מספר יתח, "אך התניתי את הסכמתי בדבר אחד: אני מצטרף...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו