למה החליט יקב ספרדי קטן לייצר יין כשר?

איך הגיע יקב סלר דה קאפסאנס, שאין לו שום זיקה ליהדות, לייצור יין כשר? ומה טיבם של יינות היקב, המיובאים עתה מחדש לישראל?

איתי גלייטמן
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים8
איתי גלייטמן

יקב ספרדי, יינן גרמני, רב ממוצא מרוקאי וכשרות יהודית הם אמנם חומר שיכול היה לשמש שורת פתיחה ראויה לבדיחה מסוגה שהיתה פופולרית עד לפני כמה שנים, אך במקרה של יקב סלר דה קאפסאנס (Celler De capcanes), שמרכולתו מיובאת כעת שנית לישראל על ידי חברת "הגפן" לאחר כמה שנות הפוגה, מדובר בסיפור מציאותי לחלוטין, שיינות היקב הנהדרים מספקים עילה טובה לספּרו.

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ