בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

למה החליט יקב ספרדי קטן לייצר יין כשר?

איך הגיע יקב סלר דה קאפסאנס, שאין לו שום זיקה ליהדות, לייצור יין כשר? ומה טיבם של יינות היקב, המיובאים עתה מחדש לישראל?

8תגובות

כרם של יקב סלר דה קפסאנס
CAPCANES

יקב ספרדי, יינן גרמני, רב ממוצא מרוקאי וכשרות יהודית הם אמנם חומר שיכול היה לשמש שורת פתיחה ראויה לבדיחה מסוגה שהיתה פופולרית עד לפני כמה שנים, אך במקרה של יקב סלר דה קאפסאנס (Celler De capcanes), שמרכולתו מיובאת כעת שנית לישראל על ידי חברת "הגפן" לאחר כמה שנות הפוגה, מדובר בסיפור מציאותי לחלוטין, שיינות היקב הנהדרים מספקים עילה טובה לספּרו. בעולם הקולינריה כשרות נכרכת לרוב בהגבלות ופשרות, אבל ככל שזה נוגע לקפסאנס, הכשרות היתה דווקא מנוע לחשיפה; שכן קרוב לוודאי שלולא היו יינות היקב כשרים, לא...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו