למה החליט יקב ספרדי קטן לייצר יין כשר? - יין - הארץ

למה החליט יקב ספרדי קטן לייצר יין כשר?

איך הגיע יקב סלר דה קאפסאנס, שאין לו שום זיקה ליהדות, לייצור יין כשר? ומה טיבם של יינות היקב, המיובאים עתה מחדש לישראל?

שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
איתי גלייטמן

יקב ספרדי, יינן גרמני, רב ממוצא מרוקאי וכשרות יהודית הם אמנם חומר שיכול היה לשמש שורת פתיחה ראויה לבדיחה מסוגה שהיתה פופולרית עד לפני כמה שנים, אך במקרה של יקב סלר דה קאפסאנס (Celler De capcanes), שמרכולתו מיובאת כעת שנית לישראל על ידי חברת "הגפן" לאחר כמה שנות הפוגה, מדובר בסיפור מציאותי לחלוטין, שיינות היקב הנהדרים מספקים עילה טובה לספּרו.

תגובות

הזינו שם שיוצג כמחבר התגובה
בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שהינני מסכים/ה עם תנאי השימוש של אתר הארץ