איפה שותים יין בסוף השבוע?

מדי שנה, בסוף חודש מאי, פותח יקב שורק את החצר ליקבים צעירים ונותן אפשרות להציץ בדור הבא של הייננים המסקרנים והזדמנות להצטייד ביינות ייחודיים לקראת שבועות

ליבי שפרלינג
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
ליבי שפרלינג

יקב שורק היה בין יקבי הבוטיק הראשונים שהוקמו בישראל, אלא שלצד העשייה הייננית המגוונת בו, החל משנת 1994 פועל שם גם בית ספר לעשיית יין המציע כמה מסלולי לימוד. הקלילים שבהם ידברו אל מי שמעוניין להרחיב את ידיעותיו בתחום והארוכים יותר כבר יאפשרו הכנת יין מעשית, החל משלב הבציר ועד להפקת יין והקמת יקב קטן. בקורסים המורכבים יותר התלמידים מיישנים יין בחביות עץ ולפעמים אפילו נפתח מחזור שמתמחה בהכנת יינות לבנים ורוזה, שהכנתם נחשבת מתקדמת ומורכבת יותר מהכנת יין אדום.

ליבי שפרלינג

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ