בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

איפה שותים יין בסוף השבוע?

מדי שנה, בסוף חודש מאי, פותח יקב שורק את החצר ליקבים צעירים ונותן אפשרות להציץ בדור הבא של הייננים המסקרנים והזדמנות להצטייד ביינות ייחודיים לקראת שבועות

2תגובות

יקב שורק היה בין יקבי הבוטיק הראשונים שהוקמו בישראל, אלא שלצד העשייה הייננית המגוונת בו, החל משנת 1994 פועל שם גם בית ספר לעשיית יין המציע כמה מסלולי לימוד. הקלילים שבהם ידברו אל מי שמעוניין להרחיב את ידיעותיו בתחום והארוכים יותר כבר יאפשרו הכנת יין מעשית, החל משלב הבציר ועד להפקת יין והקמת יקב קטן. בקורסים המורכבים יותר התלמידים מיישנים יין בחביות עץ ולפעמים אפילו נפתח מחזור שמתמחה בהכנת יינות לבנים ורוזה, שהכנתם נחשבת מתקדמת ומורכבת יותר מהכנת יין אדום. במהלך השנים, אלפי בוגרים עברו תחת...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו