בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

לשתות מהבקבוק ולהשאיר אותו אטום: הכל על הקוראוין

אין דבר המאכזב חובבי יין יותר מהאילוץ לשפוך אל הכיור שיירי בקבוק שתוכנו התקלקל. לאלה, ולמסעדות המתקשות למכור כוסות יין בודדות של יינות יוקרתיים, הומצא הקוראוין. בקרוב תושק גרסה חדשנית וזולה יותר של המכשיר

11תגובות

ההנחה הבסיסית שקובעת כי אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה, מתגלמת במלוא כוחה באשר לחליצתו של בקבוק יין, ומטרידה את הלוגמים. אי אפשר למזוג יין ולהשאיר את הבקבוק חתום בשעם. עובדה ברורה, אלא אם שואלים את גרג למברכט, שהחליט להפריך את האקסיומה הזו, והציג לעולם בשנת 2013 את הקוראוין (Coravin) — חפיץ שפתר את המצוקה. למברכט, בן 47, בוגר האוניברסיטה האמריקאית MIT, מגיע בכלל מתחום הטכנולוגיה הרפואית, שם הקים חברות שהתמחו בפיתוח שתלים חדשניים לעמוד השדרה. כפי שקורה לא אחת בתחום הפטנטים, היה זה...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו