לשתות מהבקבוק ולהשאיר אותו אטום: הכל על הקוראוין

אין דבר המאכזב חובבי יין יותר מהאילוץ לשפוך אל הכיור שיירי בקבוק שתוכנו התקלקל. לאלה, ולמסעדות המתקשות למכור כוסות יין בודדות של יינות יוקרתיים, הומצא הקוראוין. בקרוב תושק גרסה חדשנית וזולה יותר של המכשיר

איתי גלייטמן
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
איתי גלייטמן

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ