לשתות מהבקבוק ולהשאיר אותו אטום: הכל על הקוראוין

אין דבר המאכזב חובבי יין יותר מהאילוץ לשפוך אל הכיור שיירי בקבוק שתוכנו התקלקל. לאלה, ולמסעדות המתקשות למכור כוסות יין בודדות של יינות יוקרתיים, הומצא הקוראוין. בקרוב תושק גרסה חדשנית וזולה יותר של המכשיר

איתי גלייטמן
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים11
איתי גלייטמן

ההנחה הבסיסית שקובעת כי אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה, מתגלמת במלוא כוחה באשר לחליצתו של בקבוק יין, ומטרידה את הלוגמים. אי אפשר למזוג יין ולהשאיר את הבקבוק חתום בשעם. עובדה ברורה, אלא אם שואלים את גרג למברכט, שהחליט להפריך את האקסיומה הזו, והציג לעולם בשנת 2013 את הקוראוין (Coravin) — חפיץ שפתר את המצוקה.

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ