שאבלי הוא הלבן החדש

בחנויות, במסעדות, כולם מגלגלים עכשיו על הלשון את השם "שאבלי" בידענות נרכשת. אבל יינות שאבלי הם הרבה יותר מסתם אופנה

איתי גלייטמן
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
איתי גלייטמן

בסוף שנות ה-90, זמן שבו עדיין היה נהוג לפרסם ראיונות עיתונאיים מסוגת שאלוני ההעדפות, אחת השאלות הקבועות נגעה לטעם הספרותי של המרואיין/נת. מהו הספר האהוב עליך, הם נשאלו, ואם "האלכימאי", ספרו של פאולו קואלו, הוא שנרשם במשבצת המתאימה, מה שאכן קרה תכופות, ידעת שלפניך אדם שלא מרבה בקריאה. "האלכימאי" חלף אז תחת ידיו של כל מי שידע קרוא וכתוב, ועל כן סיפק פתרון מושלם לידוענים שחומר הקריאה היחיד שאליו התוודעו היה "פנאי פלוס".

תגיות:

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ