בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

שאבלי הוא הלבן החדש

בחנויות, במסעדות, כולם מגלגלים עכשיו על הלשון את השם "שאבלי" בידענות נרכשת. אבל יינות שאבלי הם הרבה יותר מסתם אופנה

18תגובות

בסוף שנות ה-90, זמן שבו עדיין היה נהוג לפרסם ראיונות עיתונאיים מסוגת שאלוני ההעדפות, אחת השאלות הקבועות נגעה לטעם הספרותי של המרואיין/נת. מהו הספר האהוב עליך, הם נשאלו, ואם "האלכימאי", ספרו של פאולו קואלו, הוא שנרשם במשבצת המתאימה, מה שאכן קרה תכופות, ידעת שלפניך אדם שלא מרבה בקריאה. "האלכימאי" חלף אז תחת ידיו של כל מי שידע קרוא וכתוב, ועל כן סיפק פתרון מושלם לידוענים שחומר הקריאה היחיד שאליו התוודעו היה "פנאי פלוס". וזה בדיוק מה שעושה היום שאבלי (Chablis), רק בתחום היין כמובן. טוב, אולי לא...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו