איש היין החיפאי שרוצה לצאת נגד יבואני האלכוהול הגדולים

אחרי שנים בהן הקים חנויות יין ודליקטסים, החליט אנדרי סוידאן לפתוח בר יין ראשון בחיפה. עם אג'נדה יוצאת דופן באשר לתמחור ומכירת יינות, הוא רוצה לצאת נגד כל מה שהורגלנו עד כה

ליבי שפרלינג
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים

אנדרי סוידאן הוא בן למשפחת סוחרים, הפעילה בחיפה כבר מהמאה ה-19. אבי המשפחה החל ביבוא סחורות ומעדנים ועם פתיחתה של חנות ראשונה לעסק, בשנת 1916, החל למכור גבינות שהגיעו מהניכר, נקניקים, שמנים ובהמשך גם דליקטסים מרחבי העולם ובמיוחד חלבה יוצאת דופן משכם ועוד. אנדרי עצמו החל את מסעו בעולם האוכל והמשקה בחנות המשפחה, אולם בשנים האחרונות הוא מזוהה יותר מכל עם חנויות היין שפתח בחיפה שהפכו עם פתיחתן לאבן שואבת לחובבי יין וכהילים מהעיר ומהצפון בכלל. בשבוע שעבר סוידאן פתח בחיפה בר יין בחיפה הנושא את השם המחייב Wine Bar by Andre .Suidan

ליבי שפרלינג

כתבת אוכל, אלכוהול ומשקאות במדור האוכל של אתר "הארץ"

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ