בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

איש היין החיפאי שרוצה לצאת נגד יבואני האלכוהול הגדולים

אחרי שנים בהן הקים חנויות יין ודליקטסים, החליט אנדרי סוידאן לפתוח בר יין ראשון בחיפה. עם אג'נדה יוצאת דופן באשר לתמחור ומכירת יינות, הוא רוצה לצאת נגד כל מה שהורגלנו עד כה

24תגובות
אנדרי סוידאן
רמי שלוש

אנדרי סוידאן הוא בן למשפחת סוחרים, הפעילה בחיפה כבר מהמאה ה-19. אבי המשפחה החל ביבוא סחורות ומעדנים ועם פתיחתה של חנות ראשונה לעסק, בשנת 1916, החל למכור גבינות שהגיעו מהניכר, נקניקים, שמנים ובהמשך גם דליקטסים מרחבי העולם ובמיוחד חלבה יוצאת דופן משכם ועוד. אנדרי עצמו החל את מסעו בעולם האוכל והמשקה בחנות המשפחה, אולם בשנים האחרונות הוא מזוהה יותר מכל עם חנויות היין שפתח בחיפה שהפכו עם פתיחתן לאבן שואבת לחובבי יין וכהילים מהעיר ומהצפון בכלל. בשבוע שעבר סוידאן פתח בחיפה בר יין בחיפה הנושא את השם...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו